< Til forsiden

Nairobi from above

Jomo Kenyatta Conference Center er ikke den høyeste bygningen i Nairobi, men det er en av de høyeste som er åpen for publikum. For en liten sum for man med seg en guide helt opp på taket og får en liten omvisning i byen, fra fugleperspektiv.

Slik ser det ut. (Foto: Marte Fuhr Heggheim)

Og så var vi oppe (Foto: Marte Fuhr Heggheim)

Ikke se ned ...

Pen utsikt

Undertegnede (Foto: Ingunn Røse)

Nairobi er en grønn by

Her er Jomo Kenyatta selv, på en sokkel utenfor konferansesenteret. Kenyatta er Kenyas landsfader og første president. (Foto: Marte Fuhr Heggheim)

Etterpå tok vi turen til Village Market, som er et enormt kjøpesenter i den finere delen av byen (kontrastene i Nairobi er virkelig store). Her er det Maasai-marked i parkeringshuset hver fredag - en slags "light-variant" av de store Maasai-markedene i byen, for turister som liker rene og trygge omgivelser, eller sånne som oss som bare hadde noen få dager i byen, og ikke var her på de beste markedsdagene.

Maasai-markedet (Foto: Åsne Sløttet)

Samtidig prøvde vi også å forhandle med en reisebyråmann på telefon om en god deal på sykkelsafari i Hell's Gate nasjonalpark. Det viste seg å ikke være særlig enkelt, og vi endte på en pris som lå langt over det turen var verdt. Men vi ga oss til slutt, og ble enige om at han skulle plukke oss opp morgenen etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar