< Til forsiden

In hindsight

Siden jeg først er i gang med retrospektive reiseskildringer, så har jeg lagt ut nok ett avsnitt i føljetongen om studieturen til Kina og Hong Kong i 2004. Det er å regne som et laaaangtidsprosjekt, men jeg regner med å komme igjennom omtrent samtidig med at Ingunn kommer ajour med fotoalbumene sine ... Jeg har detaljerte notater.

Blogginnleggene fra Kinaturen finner du her.

On this day in 2006:
Lokalnyheter

11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Loerdag var jeg paa kino med pappa og Torgeir for aa se Casino Royale. Og vet du hva? Scene 1, foerste sekund, viser scene fra Afrika. Og paa skjermen stod det: Mbale, Uganda.

Da tenkte jeg paa deg.

Sheta sa...

Oi. Kult. Det i seg selv er jo grunn nok til å se filmen! Sånn bare for å se om det ligner, mener jeg...

Elisabeth sa...

Tror du blir skuffa, er bare gerilja og bad guys og lite linker til det i resten av filmen. Men morsomt likevel - og jeg likte den kjempegodt:)

Sheta sa...

Ja, er vel en sånn før-rulleteksten-teaser som de pleier å ha i James Bond-filmene, går jeg ut fra. Og jeg går ut fra at man valgte Mbale ut fra et sånt obskurt-stedsnavn-i-Afrika-som-ingen-
egentlig-har-hørt-om-kriterium. Men da er det jo litt ekstra moro å kunne si at man har bodd der i sju måneder, hehe. Får prøve å lure med meg noen så jeg får sett den...

Elisabeth sa...

Apropos: Hvordan har du klart aa faa dette innlegget til aa vaere fra 2016, saa det er oeverst hele tida...?

Sheta sa...

Når du skriver et innlegg, så står det en link med "post and comment options" rett nedenfor venstre hjørnet av skrivefeltet. Der kan du forandre datoen fram til 2007. Hvis du vil kunne sette datoen til akkurat hva du vil, må du oppgradere til den nye versjonen av Blogger (klikk på linken som dukker opp på dashboardet)

Anonym sa...

Siden du skriver om å forandre datoen til 2016; hvorfor i all verden har du gjort det? Ble litt nysgjerrig...

Sheta sa...

Hvis du har lyst til at en post skal bli hengende øverst på sida en stund, selv om du poster nye ting etterpå, slik som jeg vil med denne posten av og til, så er det bare å forandre datoen til en eller annen gang langt inn i framtida. Denne posten vil dermed være den nyeste, uansett hvor mye annet jeg poster, helt til jeg forandrer datoen tilbake til et mer fornuftig tidspunkt.

Anonym sa...

Heisann! Takk for kommentar på bloggen :-) ville bare si at nå har jeg linket både til din blogg og til Eds nye blogg. ;-)

Enig i at vi bloggere må holde sammen!

Inger Hanne sa...

God Jul,Kjetil!
Og godt nyttår 2007:)
Kos deg masse heima i jula,ikkje åpn ei einaste skulebok!!
me snakkast på nyåret ja:)
Juleklem:)

Elisabeth sa...

Sheeeethaaaaahhhh.... Savner oppdateriner og jeg VET du har juleferie saa skolearbeid er ingen unnskyldning:)

Legg inn en kommentar