< Til forsiden

Hvem vant Big Brother?

Å følge norske nyheter fra utlandet, og senere etter at jeg kom hjem, har vært en ganske deprimerende opplevelse. Bortsett fra noen få interessante analyser i forbindelse med Muhammed-tegningene, og kanskje deler av dekningen av e.coli-saken, er hovedinntrykket: Overfladisk og navlebeskuende. Men kanskje det er meg det er noe galt med. Jeg mener, kanskje min oppfatning av hva som er interessant er litt farget av det jeg har holdt på med, og at en avisartikkel bør nevne Afrika minst én gang for at den skal være lesverdig. Men av en eller annen grunn klarer jeg ikke å se hvordan det er interessant at lærerne og sykepleierne er misfornøyde med lønna si. Igjen.

Derfor kommer bt.no's dekning av Big Brother-finalen som et friskt pust. De har følgende å melde:
Denne saken har jeg forøvrig rappet fra Dagbladet, som har en noe mer fyldig Big Brother-dekning, men som også har kommet med et par gode dybdeartikler om Afrika-relaterte temaer, riktignok av skrevet-av-Magasinets-nettredaksjon-og-ikke-publisert-i-papirutgaven-typen, men uansett verdt å sjekke ut. Signing off.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar