< Til forsiden

Ting jeg fant i Damsgårdsveien

Var på tur i Damsgårdsveien her for noen dager siden. Mesteparten av resultatet finner du på fotobloggen min (bruk menyen øverst på siden), samt et par på Boda boda-bloggen. Men her er et par rare ting jeg fant på min vei:

En ganske baktung tilhenger. Ser ganske forlatt ut. Mon tro hva som er i den.

En stridsvogn. På toppen av en grønn kontainer. Hva gjør den i bakgården til Damsgårdsstuen, mon tro. Og hvor kommer den fra? Fra hvilken krig? Og ikke minst, hvor har den gjort av kanonen sin?

Nei, nok om det. På tide å finne igjen masteroppgaven.

4 kommentarer:

Roy sa...

Snodig, det ligner fælt en M551 Sheridan. Den har ikkje Norge hatt i tjeneste, så kva den gjer her er det ikkje lett å forstå.

Mvh Roy

Åsne sa...

Man kan finne så mangt i Damsgårdsveien har jeg merket. Jeg fant ei seng, et søppellass noen hadde "gjemt" og en kar som selger ved. Fant forøvrig tanksen jeg og, og en meget malplassert liten restaurant. Og ja jeg veit, veeeldig seint ute med kommentaren...

Sheta sa...

Og jeg er sein med å svare, så da er vi skuls. Den lille restauranten er visst mye brukt av dem som jobber i nærheten - havnearbeidere og slikt. Ellers er dem visst gode på komler. Jeg og Ingunn hadde tenkt å teste det ut en gang, men det ble med tanken.

Sheta sa...

Og der var mysteriet oppklart. Stridsvognen er en kopi i plast brukt i et teaterstykke på 80-tallet om en russisk stridsvogn inneklemt i Afghanistan. Så da vet vi det. Kilde:
http://bab.bergen360.no/-/image/show/856466_stridsvogn-paa-damsgaard

Legg inn en kommentar