< Til forsiden

In a Station of the Metro

(Arkivfoto)
THE apparition of these faces in the crowd;
Petals on a wet, black bough.

-Ezra Pound-

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan klarte du aa finne denne stasjonen helt tom for folk akkurat der og da? Ae e impregnert...

Tabtim sa...

HEI KJETA )
FAATT DEG NYTT KAMERA NAA,DET LOVER GODT..
JEG FEIRER THAINYTTAAR OM DAGEN..KLISSVAAT ER EN HELT GREI TILSTAND NAAR DET 36 UTE..

APROPO GAMLE TELEFONER,JEG HAR NOKIA 5100..NOEN GAMLERE..GLEMT NAAR JEG KJOPTE DEN

GLAD I DEG BUDDIS !!
KLEM ANNE/TABTIM : )

Sheta sa...

Elisabeth: Ikke godt å si. Bildet er fire år gammelt, så jeg husker ikke helt, men jeg ser at det er tatt kvart på ni om morran, så det burde vært flere folk der. Kanskje jeg bare sto og ventet til jeg fikk en stor nok luke.

Anne: Ikke nytt kamera, nei. Er nødt til å resirkulere gamle bilder for tida. Jeg har forøvrig en 3210 liggende ett eller annet sted, men høytaleren er ikke seg selv lenger, og tastaturet svikter litt innimellom. Blir stas å få deg tilbake til Norge en tur igjen.

Legg inn en kommentar