< Til forsiden

Dagens strøtanker

  1. Verdens største cruise-skip, Independece of the Seas, ankom Oslo i går. På nyhetene ble det meldt (siden seerne liker sammenligninger som er lette å visualisere) at skipet veier like mye som 32 000 voksne elefanter. Derfor syntes vi det var på plass å vise et bilde av et par voksne elefanter:To voksne elefanter. Gang det med 16 000, så har du en viss idé. (Arkivfoto)

    Forøvrig kan vi påpeke at 32 000 elefanter spiser 4,8 kilotonn mat og drikker ca. 4,5 millioner liter vann i døgnet. Dette skulle jeg selvfølgelig ha illustrert med å fastslå hvor mange olympiske svømmebasseng det tilsvarte, men jeg har ikke klart å få på det rene hvor mange liter vann et olympisk svømmebasseng rommer. Svar mottas med takk.
  2. Ingunn har regnet ut hvor mye dopapir det er i en pakke FirstPrice-doruller: til sammen 179,2 meter. Hvert ark er 10 cm bredt, altså til sammen 17,92 kvadratmeter - nesten nok til å dekke gulvet på rommet mitt to ganger. Det er godt jeg skal flytte snart.
  3. Studentersamfunnet har debatt på torsdag om hvorvidt rovdyrbestanden i Norge skal opp eller ned. Jeg foreslår at vi unngår hele problemet ved at alle norske sauebønder går over til alligatordrift. Se for deg følgende overskrift: ALLIGATORFARM ANGREPET AV ULV! 25 ALLIGATORER SPIST! Tror neppe dét vil skje med det første. Nok om det. På tide å gå tilbake til masteroppgaven.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det jammen forandra siden sist!! Jeg har vaert litt lite paa nett siste tida pga veldig travelt utenomnettlig liv, men det er godt aa se at det skjer ting i Bergen! Dere er visst ikke de eneste som romantiserer der borte for tida... Hmh. Maa vaere et virus som gaar:-) Er du kanskje tilfeldigvis i tigerstaden midt i juni??

Anonym sa...

PS til punkt 1:
HER er svaret.

:-)

Legg inn en kommentar