< Til forsiden

Vinterferie

Snøen som faller i februar, ligger ikke lenge. Femogtjue centimeter snø blir fort til femten centimeter slaps over natta. Slik så det ut dagen etter det tidligere omtalte, og hittil månedens eneste, snøfall:Slik kan man ikke ha det. Derfor satte jeg og Ingunn kursen mot Ål for å gjenta fjorårets suksess med Hald-treff hjemme hos Mari. Vi var ikke like mange i år som i fjor, men vi hadde det likevel hyggelig vi som dukket opp, med tur i bakken, brettspill og innehygge.

Vinter i Ål

Så måtte Ingunn hjem til Bergen, men jeg hadde ikke fått nok av vinterlandet, jeg hoppet av toget etter bare ett stopp for å treffe far og bror og svoger og søsters kjæreste til en real guttetur på Geilo. Vi fikk noen fine dager oppe på snaufjellet, med skiturer i tildels nypreparerte løyper (vi var tidlig ute i sporet, så av og til måtte vi vente på løypemaskinen...), mer brettspill og mer innehygge. Noen bilder fra vidda:

And now, time for something extra: Onsdag dro jeg tilbake til Bergen, men vinterferien var ikke slutt av den grunn. Lillebror ble med tilbake til byen mellom de syv høydedrag. Det ble tid til både tur med Fløybanen, Akvariet, Picasso-utstilling, fisketorget, kjøttbasaren, filmkveld og enda en filmkveld, i tillegg til (javisst) mer brettspilling. Her noen bilder fra Akvariet:Pøngvin

Hvor mange øyne ser du på dette bildet?

Stygge, stygge steinbiter

Akvariet har en egen krokodilleutstilling fort tida

Denne smilte pent til oss med alle tennene

Så ble lillebror satt på toget hjem til Oslo, og jeg ble sittende igjen i Bergen med en halv bok å lese korrektur på, og ca. 200 sider på etterskudd med pensum. Å ja, forresten, bryllupsinvitasjonene gjorde vi ferdig i går og de fleste er på vei ut i de tusen hjem. De det gjelder kan følge med på bryllupsbloggen vår, der det plutselig vil komme mer informasjon.

On this day in 2006:
Ugandabloggen: Om valgresultatets innvirkning på trafikksituasjonen
Ugandabloggen: Fortsatt rolig i byen. Har vært og...
Ugandabloggen: And the winner is...

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Yay - han lever!! Hoeres ut som en fantastisk vinterferie. Det var forsaavidt min ogsaa, om enn tidvis av en litt annen karakter. Haaper du tar deg inn igjen der du ligger etter:)

Tabtim sa...

hei sheta
koselig aa lese bloggen din,men hvor er bilder fra aal ??

TAKK for snop....gleder meg masse til sjokolademuffins....og BRYLLUP !!

KLEM FRA MEG OG PLOY,POPULAERT KALDT INGE-HANNA..AV FAUSTO...

Sheta sa...

Hei, hei. Har dessverre ikke så mange bilder fra Ål denne gangen. Hyggelig at du satte pris på forsendelsen. Hils Inge-Hanna. ;-)

Legg inn en kommentar