< Til forsiden

Hald «reunion»

Forrige helg var jeg på tur til Hald - igjen. Har vært innom tre ganger i løpet av det siste året, så nå må det vel snart gå opp for meg at jeg ikke går der lenger. Denne gangen ble det en slags mini-reunion av det. Vi var fire stykker fra vårt kull som avtalte å reise samme helg, og plutselig dukket det opp to til. Her er noen bilder:
Etter nesten to år i Norge er Leandro bare delvis brasilianer. Her viser han stor interesse for Husflid-butikken.

Vi skulle ned til byen for å se på sola, men vi var litt seint ute, så vi ble nødt til å ta turen opp på fjellet for å finne den.

Pretty, pretty...

Fra Mandal sentrum. Ikke det beste vinduet å stille ut stearinlys i...


Ring rundt månen har jeg hørt om før, men ring rundt sola? Sjeldent himmelfenomen observert i Mandal.
Blomsterfinn sto plutselig på torget og laget blomsterdekorasjoner. En stor opplevelse for alle som har sittet klistret til TV-skjermen rundt Frokost-TV-tider.

Det er alltid stas å komme tilbake til Hald, selv om de riktige menneskene ikke er der lenger. Det er noe med stedet som får meg til å føle meg hjemme. Vi fikk med oss Sør-Amerika-kveld mens vi var der, med kake og lysbilder og dans efterpå. Og endel ligretto-spilling ble det på oss også. Og så var det farvel til alle. Noen av dem blir det lenge, lenge til jeg ser igjen. Vi drar såpass tidlig til Afrika at vi er ute av Uganda før uganderne kommer hjem... Bare to uker igjen, nå! Gleder meg vilt.