< Til forsiden

Winter Wonderland

Forrige helg hadde Mari invitert oss på besøk til Ål, og vi dro en gjeng med Hald-mennesker opp på tur til vinteren. Vi var seks stykker på samme toget, og Leandro hadde med seg mat, så på veien bort ble det FirstPrice-party på gulvet i gangen.
Jeg har aldri helt skjønt hvorfor man får flysykeposer på toget. Er det i tilfelle avsporing over bro?

Hjemme hos Mari ble vi tatt godt hånd om og skjemt rent bort av mor og far Stølen. På lørdagen var det ut på ski. De av oss som liker å stå nedover, gjorde det, og de andre gikk bortover på ski. Jeg regna litt på det og fant ut at det faktisk var ni år siden sist jeg spente på meg et par slalåmski, men etter et par turer begynte jeg å bli ganske stø igjen. Ingen bilder fra lørdagen dessverre - i et anfall av selvinnsikt ble jeg enig med meg selv om at sjansen for knall og fall og kameraknusing var temmelig stor, og følgelig lot jeg kameraet bli hjemme.

Søndagen, derimot, ble kameraet med - det var ake-og-base-i-snøen-dagen:
Gulvbelegg-aking...
Anne Akrobat i fritt svev (jeepjeep)
Og dette er et forsøk på å finne ut hvor mange det faktisk er plass til på en liten gulvbeleggbit

Resten av tida ble brukt til å mimre, snakke rare språk til hverandre, spille Ligretto og Bohnanza - kort sagt til å late som vi var på Hald igjen. Utrolig koselig å treffe folk igjen. Det hadde ikke vært meg imot om dette ble tradisjon.

Oppdatering: Se flere bilder hos Marianne.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Oenskeliste:
1) vinter
2) sny
3) bakker i landskapet
4) akebrett

Leveres til Giles Lane, Canterbury.
Paa forhaand tusen takk.

Legg inn en kommentar