< Til forsiden

Tekstmeldinger i natten

Å sende tekstmeldinger til meg om natta er å regne som en Dårlig Idé. Eksempelvis kan vi referere en telefonsamtale med min søster forleden dag:

Søster: Fikk du meldingen min?
Meg: Meldingen?
(Pause mens hjernen spoler tilbake til de veldig, veldig tidlige morgentimene, da man ble vekket av at det peip i telefonen)
Meg: Og ja, meldingen ja. Hva sto det i den?

Jeg husker nå tydelig at jeg fikk en melding klokka halv fem samme morgen, men kan ikke for mitt bare liv huske hva som sto i den. Moralen er: Hvis du vil ha kontakt med meg på et tidspunkt det er sannsynlig at jeg sover, så ring heller enn å sende tekstmelding. Jeg kan ikke love at jeg er koherent, men plukker gjerne opp røret uansett. Resultatet kan jo bli en interessant samtale.

En annen ting vi har lært i dag: Det er dumt å gå hjemmefra uten nøkkel. Takk til Jan Inge for at jeg ikke sover ute i natt.

Til slutt dagens sitat:
Verden er full av mennesker som leter etter ting de kan ta ille opp.
Tor Åge Bringsværd

1 kommentar:

KristinHJ sa...

RINGE deg halv fem om morgnen? nei det har jeg ikke samvittiget til!;)

Legg inn en kommentar