< Til forsiden

Den nye versjonen av bloggen min er herved offisielt åpnet!

Nå er den nye versjonen av bloggen min helt oppdatert. Alt er flyttet over fra de to gamle bloggene, med unntak av noen linker og alle kommentarene. De ligger fortsatt ute på www.ugandabloggen.blogspot.com og www.hoybraten2.blogspot.com, hvis det skulle være noe dere savnet. Enjoy.

On this day in 2005:
Ugandabloggen: It's politics!

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

I like like like this design. But perhaps you should update more often?! :) Neida, vet det er vanskelig naar det ikke skjer mye pga eksamenslesing osv, men tenkte bare aa si det. Koselig aa foelge med paa hva som skjer hos deg!!!

Sheta sa...

Jada, masa. Det kommer oppdatering snart. Har brukt litt tid på design og flytting av poster fra de gamle bloggene, men jeg har et par nye innlegg i tankene. Ellers har jeg vært og henta hjemmeeksamensoppgave i dag. Middels vanskelig, litt jeg ikke har lest, men ikke altfor mye. Skal nok klare meg...

Elisabeth sa...

Heeeelt i orden, vilikkevilikkevilikke vaere 'masa'... ;-)

Haaper eksamen gaar bra, skal krysse fingrene og sende noen ord oppover. Hva er det om? Jeg har ei travel helg og STORkoser meg. For aa si det enkelt. God helg du ogsaa, selv om du har eksamen!!!

Sheta sa...

Neidaneida. Det går så bra så. Nå har jeg oppdatert litt, men du må faktisk helt nederst på sida for å se det. Er i det nostalgiske hjørnet for tida, så jeg har lagt ut litt gammelt stæsj. Kommer til å gjøre det litt framover også. Er koselig å bla i gamle bilder og trekke fram gamle minner...

Legg inn en kommentar