< Til forsiden

Check this out!

Eli skriver:


Det rare er at så mange andre av verdens befolkning klarer seg helt fint uten lilla julekjoler, hjemmekinoannlegg og et juletre fylt opp til randen. I allefall i dag, så får vi da heller se hvor lenge det varer.
[...]
En barnehage i en kirke i Rio de Janeiro må etter 10 år nå stenges av. I barnehagen møter hver dag 64 barn opp. Barn som foreldrene ikke gidder å ta seg av. Barn som blir slått. Barn som ikke får annen mat i løpet av dagen enn den de får i barnehagen. Barn som opplever foreldre som slår, krangler, drikker og er utro. Foreldre som ikke bryr seg. Heldigvis finnes det noen som bryr seg. Du er kanskje en av dem? Jeg har selv besøkt denne barnehagen. Jeg har selv sett hvordan disse barna får en mulighet til å få et bedre liv, fordi de får mat og kjærlighet. Fordi de får høre om Jesus. Fordi de kanskje kan slippe å bli som sine egne foreldre, som ikke fikk den hjelpen de trengte som små barn i en stor farlig slum.
[...]
Hver måned koster det ca 36 000 kroner å drive barnehagen for de 64 barna. Dette dekker mat, lønn til lærerne, elektrisitet, lokaler osv. Høres det mye ut? Jo det gjør det. Men de skaffer mesteparten av pengene selv. De mangler ca 6000 kroner i måneden. Min drøm er enkel. Kanskje klarer vi nordmenn å overleve med 4 presanger mindre under juletreet. Kanskje klarer vi å sette øverst på ønskelista: slipp unna julestresset og køen, sett heller penger inn på denne kontoen, slik at vi kan hjelpe disse 64 barna til å få et bedre liv.

Les mer på Elis blogg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så flott å lese folk som bryr seg om å hjelpe! Å lese dette er virkelig oppmuntrende. Måtte vi alle være villige til å gi avkall på noe av vår overflod for å dele med noen av dem som trenger det!

Eli sa...

oi ska sei :) Så utrolig bra at du blogget innlegget mitt Kjetil. Takk skal du ha!! Trodde egentlig, at siden jeg ikke fikk noen kommentarer på siden min, at jeg måtte kjempe kampen alene...

Sheta sa...

Neida. Jeg er med jeg. Synes det er utrolig bra at du tar tak i dette her. Stå på! Vet ikke om jeg kan bidra med penger (har andre ting jeg gir til), men jeg kan i det minste hjelpe til med å spre budskapet.

Legg inn en kommentar