< Til forsiden

Bibliotekstanker

Som folk kanskje vet, er jeg for tiden student ved SV-fakultetet på Universitetet i Bergen. Forrige dagen var jeg en tur innom HF. Det er én svært viktig forskjell mellom SV og HF: HF har bibliotek. Eller, det vil si SV har bibliotek, men det skulle ha ligget i det nye studentsenteret som skulle stått ferdig høsten 2006. Det er svært lite som tyder på at det kommer til å bli ferdig i den aller nærmeste framtid. I mellomtiden ligger alle bøkene i et kjellermagasin, i hyller som er såpass ustødige at de ikke tør sende studenter ned der. Jeg mener, overskrifter som "Sosiologistudent klemt ihjel i kjellermagasin", må vel være alle bibliotekarers mareritt. Uansett, for at vi skal få lånt bøker, må vi først bestille dem på BIBSYS, for så å hente dem på et kontor. Det er fascinerende at det i det hele tatt går an å pønske ut en sånn løsning. Jeg er så glad for at jeg ikke skriver bachelor-oppgave dette semesteret...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar