< Til forsiden

Statusoppdatering

Lenge siden jeg har blogget noe her nå, men det er hyggelig å se at det stadig er folk innom likevel, og at det til og med etterlyses oppdateringer. Så her kommer en liten statusoppdatering. Det nærmer seg jul. Eksamener er tilbakelagt for lenge siden (hadde siste eksamen 26. november...). For to uker siden var vi en svipptur innom Østlandet for å feire min fars femtiårsdag, så var vi tilbake i Bergen ei uke igjen. Stikkord: Gløgg og pepperkaker hos Ingunn & Co, Mosaic/Samuel Ljungblahd-konsert med Bjørg Eline, Julebord med Laget og konsert med koret til Ingunn. Og nå er jeg tilbake i huset i skogen. Julefreden senker seg, og for første gang siden 1998 (tror jeg...), med unntak av året i Uganda selvfølgelig, har jeg ikke butikkjobb i desember. Det betyr mye førjulsfred her hjemme på gården.

Litt jobb blir det riktignok. Jeg har jobbet litt som oversetter for Luther forlag de siste åra, og jeg begynner nå å nærme meg slutten på årets prosjekt. Denne boka, som blir hetende Urchin og Hjertesteinen, er andre bok i Tåkemantel-serien. Den har en litt annen stil enn Skyggemaner-serien som jeg har oversatt tidligere. Det er fortsatt fantasy det dreier seg om, men for en litt yngre aldersgruppe. Stikkord: Ekorn og otere med sverd, svik, bedrageri og jakten på en meget spesiell stein som er forsvunnet.

Nå noen bilder:
Kaffebål
Frost
Vinterlandskap

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar