< Til forsiden

Hvordan får jeg Ari Behn til å kommentere bloggen min?

Jeg er nyss kommet hjem fra Tenerife, der jeg og fruen har tilbrakt en bedagelig uke i varmen. Min eneste nyhetskilde vedrørende uka som har gått, har vært Hallo i ukens podcast som jeg hørte gjennom på vei til skolen i dag. Og her er det grunn til å si «Hæ». Jeg sier det igjen: Hæ? Har Ari Behn virkelig beskylt Erlend Loe for å være et møbel, nærmerebestemt bord av typen furu fra IKEA? Ved nærmere etterforskning (ja, vi bedriver faktisk undersøkende journalistikk) viser det seg at ja, det stemmer faktisk. Også jeg som trodde det hadde skjedd ting av betydning mens jeg var borte.

Jeg vil ikke kjede leseren med detaljer. Jeg går ut fra at dette, som det meste annet herr Behn har foretatt seg den siste tiden, er behørig dekket i massemediene her til lands. Det jeg lurer på, er hvordan Erlend Loe har klart det mesterstykket å få Ari Behn til å kommentere bloggen sin, og dermed generert masse gratis og ekstra trafikk fra nysgjerrige nyhetskonsumenter. Vil det gjøre susen om jeg sammenligner herr Behn med et møbel? En stol, kanskje? Altså: Ari Behn, De ligner en kontorstol fra IKEA, av typen Stefano. Der var det gjort. Nå er det bare å vente på resultatet.

Så forresten Kurt blir grusom på kino i juleferien. Kongefilm. «Wonderful Copenhagen!» Over og ut.

1 kommentar:

Anonym sa...

HE HEEE HEEEEEE. Skriv en masse dritt om Erlend Loe på din egen blogg så har du kanskje musa i fella eller Ari Behn på bloggen.

Kryddrer du med litt svensk og en del skrivefeil o.l. så biter fisken.

Legg inn en kommentar