< Til forsiden

Dette er meg under himmelen

Dette er meg under himmelen. Blinkskuddet er tatt av min kone rett over nyttår, med vårt nye kamera. Jeg likte det så godt at jeg likegodt laget helt nytt design på bloggen basert på det. Har lenge pønsket på om jeg ikke skulle bytte navn på bloggen. The View from My Window passer jo ikke lenger, siden det har vært to av oss her i denne leiligheten i fem og en halv måned allerede. Og The View from Our Window passer jo egentlig ikke heller, siden det jo er min og ikke vår blogg.

Derfor markerer vi overgangen til 2009 med nytt navn, ny design og nytt format på bloggen. Enklere, mer stilrent, penere, ryddigere, og fremfor alt: mindre stæsj og mer plass til tekst og bilder. Som en del av min nye, mer strukturerte tilværelse. Det er i hvert fall lov å håpe.

Nå noen bilder fra jula:
Pappas bålpanne. Har vært gjenstand for mye kos denne jula også.

 
Fuglebrettet til mamma.

  «... Jeg kommer med bud om en stor glede ...» 

«... med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare ...»

 
Min brors sjiraffer ...

Godt nyttår! Og takk for alt i det gamle ...

3 kommentarer:

Ingunn sa...

Hva består din nye strukturerte tilværelse av?
Må jeg bli strukturert også, eller tar du det for begge?
Jeg bare lurer...

Sheta sa...

Strukturen består i at jeg har spredt arbeidet mitt i tre retninger: Lagsrelatert på BKS-kontoret, masteroppgave på lesesalen og oversetting på hjemmekontoret. Jeg kan godt strukturere deg også hvis det er ønskelig. ;-)

Anonym sa...

Jeg er aldeles ustrukturert, som det fremgaar av tidspunktet for denne kommentaren! Men jeg ville bare si godt nytt aar, og grattis med nytt design og fine bilder og gode greier. Kjempestas!!! Gleder meg til aa se dere i april!

Legg inn en kommentar