< Til forsiden

A change of view

Jeg har nå flyttet hjemmefra. Det vil si, jeg har ikke meldt flytting til folkeregisteret ennå, men jeg har nå flyttet til den adressen jeg kommer til å melde flytting til. Det krever en oppdatering av bloggen. Derfor vil den som har fulgt med oppdage at jeg ikke bare har skiftet farger, men at utsikten mot bakgården i Kong Oscars gate 79 er byttet ut med utsikten fra kjøkkenvinduet i Michael Krohns gate, der jeg og Ingunn skal bo sammen når vi gifter oss til høsten, men hvor jeg bor alene nå.

Det er litt rart å ha en hel leilighet for seg selv. Det er stille her om dagene, men det er egentlig fint, for jeg sitter jo og skriver oppgaver for tida, som vanen er på denne tiden av året.

Utenfor er det visst blitt vår. Det skjer uten at jeg legger videre merke til det. Noen lunsjpauser i sola blir det riktignok, og en og annen hastig ispause, og på vei hjem fra lesesalen hender det jeg hever blikket og må konstantere at det har kommet blader på trærne. Og som pollenallergiker merker man og også at det er ting i lufta, for å si det sånn.

Uansett. Det er lys i enden av tunnelen. Dette er nest siste våren jeg sitter inne og skriver eller leser til eksamen. Våren 2010 skal jeg virkelig nyte.

Ny utsikt

By night...

Dette er Gollum. Han ble med på flyttelasset, selv om Ingunn flere ganger har truet med å «miste» ham i flytteprosessen. I Kong Oscars gate tjente han som oppbevaringsplass for hårstrikker og hårklyper som Ingunn hadde lagt igjen, men nå som Ingunn heller kan legge hårstrikkene sine på badet, har han på et vis utspilt sin rolle. Sant å si, så vet han ikke hva han skal ta seg til for tiden, og han føler seg rett og slett ikke helt velkommen i Michael Krohns gate. Her gjemmer han seg bak en oreganobusk på kjøkkenet, fordi han er litt ensom og ikke helt vet hvor han skal gjøre av seg.

1 kommentar:

Tabtim sa...

hei, så det var noe endring på utsikten ja : )
så bra da at dere har fått dere leilighet,kjøpt ?

hvor er ønskeliste til bryllupet ?eller gikk det rykter om at dere ønska dere penger til innramming av kunst..??
stakkar gollum, han har nå vært kalde mørke steder før, så du får gi ham litt omsorg.
jeg skal ta nattbussen til nord øst ikveld, og i thaibryllup imorra..
lykke til videre med oppgaveskriving, du er GOD !!
GLEDER meg masse masse til 2.aug..
stoor klem med hilsen til ingunn..TABTIM ; ))

Legg inn en kommentar