< Til forsiden

2008

Denne bloggen har endelig oppdaget at vi har rundet enda et år. Undertegnede er lett pinlig berørt og rødmer kledelig ved tanken på at forrige innlegg var første juledag i det for lengst forgangne året 2007. Unnskyldningene er mange (i tilfeldig rekkefølge): Juleforberedelser, bursdagsfeiringer, siste innspurt på oversettelse, musesyke, semesteroppstart, innkjøp av pensumbøker, bli kjent med nytt kull, begynne så smått på semesterets prosjekter i Laget. På bloggesiden har jeg dessuten prioritert Act Now-bloggen som jeg er redaktør for.

Men, altså. To store nyheter for undertegnede: Jeg er ferdig med å oversette nok en bok. Det blir den fjerde i rekken fra undertegnedes hånd, så jeg begynner etterhvert å få en ganske fyldig portefølje. Som tidligere nevnt er det en spennende og vakker fortelling om ekorn, otere, pinnsvin og muldvarper, om svik og heltemot og vennskap. Mer informasjon følger når utgivelsen nærmer seg.

Nyhet nummer to: Jeg har blitt master-student. Det betyr for øyeblikket et intensivt semester med metode og metode, så ett semester med fordypningsemner, og så til slutt ett år med skriving, skriving, og mer skriving. Det betyr også at jeg endelig ser lys i enden av tunnelen. Om to år er jeg etter alle forhåpninger ferdig med studiene og klar for det store, skumle arbeidslivet. Det betyr også at jeg for første gang siden jeg kom til Bergen kommer til å ha et kull - en gruppe mennesker som jeg studerer sammen med i mer enn ett semester sammenhengende.

Som seg hør og bør i første innlegg i et nytt år, har jeg med et nyttårsforsett. Jeg har en bok av Karsten Isachsen som heter 365 glitrende lyspunkter. Det er en samling med små sitater og visdomsord, og bakpå står et sitat av redaktøren selv: «Den som aldri bommer, skyter for lite.» Mitt mål for 2008 er altså å skyte mer.

Ellers er 2008 et spesielt år. Dette er året jeg og Ingunn gifter oss. Hipp hurra for oss.

Nå noen bilder. Har ikke tatt så mange spennende etter at jeg kom tilbake til Bergen etter endt juleferie, så dere får nøye dere med noen østlandsbilder som strengt tatt har lite annet med dette innlegget å gjøre enn at de er tatt i 2008:

Årets (og vinterens) første snø
Utsikt gjennom vinduet på Nesoddbåten
Look at me! I'm a Christmas decoration!

On this day in 2006:
Ugandabloggen: Barbeintfotball

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Det er veeeldig lenge siden jeg leste dette innlegget. Men foerst naa kom jeg meg til aa kommentere. Sikkert fordi jeg EGENTLIG boer legge meg men prokastinerer til den store gullmedalje. Koselig aa 'hoere' fra deg igjen. Lykke til med baade metodefag og oversettelser!!

Legg inn en kommentar