< Til forsiden

Bilder og strøtanker

Nattens strøtanker:
Forleden dag: Det var ganske fullt på toget, så vi satte oss på klappsetene foran skistativet. De var plassert med ryggen mot veggen og ansiktet mot do. Mannen i den fargerike jakka kommenterer høylydt at her var det jo godt innsyn, og fortsetter med å advare jenta ved siden av seg om at hun må passe på - han er nemlig privatdetektiv. Han hoster stygt. For å mildne hosten tar han fram et glass med cola fra innerlomma og drikker av det, før han putter det tilbake i innerlomma igjen.

Benevnelser: Det er et lite kjent faktum at undertegnedes fornavn egentlig er Kjartan - men det er visst bare på bilder.

Til slutt: For et par uker siden fikk jeg en mail fra en kamerat som ble både en oppvekker og en oppmuntring. Han takket meg for noe jeg hadde gjort for et par år siden. «Jeg glemmer aldri det du gjorde,» skriver han, og det gikk opp for meg at jeg selv ikke kunne huske å ha gjort det. Det var ingen stor gjerning, men for ham hadde det betydd mye. Note to self: Gjør de små tingene. De betyr noe, selv om de kan virke uviktige der og da. Save the world - one act of random kindness of the time...

Og så noen bilder:
Så tar vi sporvognen...

Utsikt fra UB

Vista Majorstua

P.S. Snakka om Tiny Toons her om dagen. Hvis jeg hadde hatt tid til å se på TV noe særlig, ville Tiny Toons vært noe jeg gjerne skulle ha sett mye mer av. Fantastisk, fantastisk:


Nei, nå er det visst på tide å sove, før dette innlegget tar helt av. For himlen har tatt stjerner på, og alle barn må sove nå, sove søtt i sengen.

1 kommentar:

Tabtim sa...

hei kjeta )

kjartan ja hvor kommer det fra ??har det på msn min og..

ville bare sende en juleklem og ønsker om alt godt for 2008,kan vel umulig bli ett dårlig år for dere,dere har jo STORE ting og se frem til..; )

hils så mye til ingun.
juleklem fra anne /tabim ; )

Legg inn en kommentar