< Til forsiden

Om å spise matpakke borte ...

Noen spiser matpakka si hjemme, fordi de plutselig ikke skulle på lesesalen likevel. Selv har jeg vært flink og smurt matpakke i dag - ikke fordi jeg skulle på lesesalen, men fordi jeg hadde en lunsjavtale i kantina på universitetet i dag. Da jeg hadde spist den opp, gikk jeg hjem igjen for å jobbe videre med bacheloroppgaven min. Vi tøyer matpakkebegrepet til det ytterste!

Det er ikke alltid jeg er like flink til å smøre matpakke som i dag. Stadig legger jeg igjen ferdige matpakker på kjøkkenbordet, på på pulten, på TVen eller et eller annet sted på vei fra kjøkkenbenken til sekken. På dette bildet fra i sommer kom jeg ikke så langt en gang. Den gangen ble det rett og slett med tanken, og da jeg kom hjem, lå brødet fortsatt ferdig oppskåret på benken. Ja, ja. Det er ikke greit å være distré

On this day in 2005:
Ugandabloggen: Og så var vi i Uganda...
Ugandabloggen: Framme i Mbale
Ugandabloggen: Namatala, Half-London

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar