< Til forsiden

Gamle bilder

Siden jeg ikke hadde noe å skrive om i dag, nøyer jeg meg med å laste opp noen bilder fra en tur jeg og Ingunn gikk rundt Store Lungegårdsvann for fire uker siden. Man finner mye rart når man er ute og går og tar seg tid til å se seg rundt.

Ved togstasjonen fant vi for eksempel et stereoanlegg som noen hadde mista. Eller kanskje noen hadde slengt det ut vinduet på Hotell Terminus, hva vet vi. Uansette: Stakkars, stakkars stereoanlegg. (Arkivfoto)

Litt lenger borte fant vi to statuer som forsøkte å hilse på hverandre. Det kan nok bli litt vanskelig, i og med at det er et vindu mellom dem (så kom ikke her og si at det ikke er noe mellom dem (Sorry, Ingunn, dårlig ordspill, jeg vet det, men det er tidlig lørdag morgen, så cut me some slack...)). Uansett, vi syntes litt synd på ham som sto ute og var veldig mye skitnere enn han som sto inne. (Arkivfoto)

Bergen Skyline over vann. Pretty, pretty. Heisekranen som kan skimtes til høyre på bildet, er den som kan sees fra vinduet mitt. (Arkivfoto)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje det var Hun som kastet ut Hans stereo kanskje? Bare en tanke...

Sheta sa...

Eller kanskje det var Han som kastet ut Hennes stereo? Ingenting er umulig i disse tider...

Anonym sa...

Sant nok. Men jeg velger aa tro at det var Hun som kastet ut Hans stereo. For hvis det var en Han som kastet ville det bare ligget en iPod paa gata. For Hun Foelger Med I Tiden. Nemlig. Fordi Hun Fortjener Det!

Legg inn en kommentar