< Til forsiden

Jeg er hjemme i huset i skogen. På kalenderen står det 2. juni. På flybilletten min står det 4. juni. To dager til vi reiser. Klær og bøker og diverse ladere og annet utstyr ligger spredt utover gulvet, kommoden, pulten og den andre senga på rommet mitt. Nytt myggnett er kjøpt inn. Jeg har sjekket for n'te gang at passet og vaksinekortet ligger der de skal. Reiseplanen er lagt opp og distribuert til medreisende, foreldre og andre bekymrede. Nå gjenstår det bare å pakke sekken.

Det kommer ikke til å bli all verdens aktivitet på denne bloggen i juni. Blogging blir ingen prioritet på denne Afrika-turen, så ikke forvent noe annet her enn oppdatert kontaktinformasjon osv. Bilder kommer i juli, etter at vi har funnet veien hjem igjen...

1 kommentar:

Anonym sa...

God tur! Hils alle kjente fra meg!

Legg inn en kommentar