< Til forsiden

Seks kjappe

Alright. Har sett denne greia gå noen ganger rundt på fascinerende mange blogger i det siste, så det var vel bare et spørsmål om tid før den havna hos meg, nærmere bestemt via Sigrunn. Jeg mener, antall blogger i denne verden er tross alt begrenset. Dette er visst en form for blogge-sisten - eller et kjedebrev om du vil, men med den fordelen at det ikke fyller opp innboksen til folk. Reglene er som følger (i nynorsk omsetjing av Sigrunn):

Kvar spelar startar med å skrive seks rare ting om seg sjølv, eller rett og slett noko ingen andre veit. Bloggarar som vert "tatt" må skrive seks ting om seg sjølv i sin eigen blogg, i tillegg til å oppgi reglane for spelet. Til slutt vel spelaren ut seks nye bloggarar som "har den", og listar navnene deira. Etter det er gjort, skriv han eller ho ein kommentar på bloggen til kvar av dei, for å la dei vite at dei har vorte "tatt", og at dei må lese bloggen til den som tok dei for meir informasjon.

Her kommer mine seks rare ting:

1. Jeg har fått et dikt publisert i et dansk vitenskapelig tidsskrift, nærmere bestemt fakultetsbladet på det naturvitenskaplige fakultet ved Københavns Universitet. Diktet heter Hvorfor bananfluer er roten til alt ondt -
en sterkt subjektiv og politisk ukorrekt allegori
og kan leses her.

2. I en alder av fireogtjue år kan jeg ennå ikke kjøre bil. Men jeg jobber med saken. Skal ha min første kjøretime grytidlig om morran neste torsdag.

3. Jeg foretrekker å spise spaghetti med spisepinner.

4. Jeg har spist både termitter og gresshopper. Termitter er best stekt, men ikke så verst rå heller...

5. Jeg gikk på turn som barn

6. Jeg kan store deler av Løvenes konge og Putte i blåbærskogen utenat.

Og tiden er inne for å gi stafettpinnen videre. Jeg utfordrer Tone (ny blogger as of this week), Christina, Elisabeth, Hanna, Vigdis og Marthe.

2 kommentarer:

Sigrunn sa...

Nydeleg Kjetil! Lenge leve Putte i blåbærskogen seier eg!!!

Hanna Hvattum sa...

Sorry, mann... Jeg er ikke game for sånt;) Du får sende den til noen andre. There is no spoon..

Legg inn en kommentar