< Til forsiden

Bilde-Bonanza

Som nevnt tidligere i denne bloggen, har undertegnede en imponerende frekvens når det gjelder å miste ting, og da i særdeleshet digitalkameraer. Når det da ble annonsert at man har gått til innkjøp av nytt kamera, og det likevel ikke har dukket opp nye bilder på bloggen på en stund, har kanskje enkelte av leserne blitt en tanke bekymret for at også dette skulle ha blitt forlagt.

Men fortvil ikke! Denne gangen var det bare lader og overføringskabel som ble borte. Det har derfor ikke vært mulig å flytte bilder fra kameraet mitt, og således har det også vært litt vanskelig å legge dem ut på nettet. Men etter å ha slitt med full minnebrikke noen uker, har man endelig gått til innkjøp av nytt utstyr. Derfor kommer det nå en liten oppdatering med bilder fra Hald Internasjonale Senter denne våren:

Chapatti er populær mat i Uganda, enten alene eller som tilbehør. Her lager unge Høybråten chapatti på kjøkkenet på Hald, sammen med Jenipher fra Uganda. Legg merke til lua undertegnede har på hodet - den er blitt borte, og den er ikke min engang, så hvis noen har sett den, hadde jeg satt pris på å få beskjed... (Jada, jeg er desidert det mest distré mennesket jeg kjenner...

17. mai i Mandal. Her var vi nede i byen og så barnetoget. Joyce fra Thailand i forgrunnen. Senere på dagen gikk vi i borgertoget med fremmede flagg og andre vederstyggeligheter.

Ja, det var faktisk plass til en hel Fausto inne i dette toget. Nesten...

Fra Sør-Amerika-kvelden. Vi hadde fått beskjed om å kle oss som søramerikanere. Noen glemte å fortelle Jon at Cuba ligger i Mellom-Amerika...

Sjøsanden

Grilling i hagen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar