< Til forsiden

Mellom de syv fjell

Og så bodde jeg plutselig i Bergen. Et nytt eventyr er i gang. Det er ikke mange likheter mellom Bergens syv fjell med Kampalas sju åser, men likevel føles det litt likt å lande i Bergen som det gjorde å lande i Uganda. Nytt sted å bli kjent med. Mange nye mennesker å bli kjent med. Ny og merkelig kultur. Men jeg tror jeg kan trives her også.

Sånn ser det ut på rommet mitt. Føles vel egentlig som jeg er litt tilbake til scratch... Men det kommer seg nok etterhvert.Dette er forøvrig utsikten fra rommet mitt. Ligner på noe jeg har sett i diverse amerikanske actionfilmer, så her kan det nok skje mye spennende.

Ellers mange tusen takk til Bjørg Eline som gikk med på å ta med meg og alle eskene mine på turen over fjellet. Du er den snilleste legen i hele Bergen by.
På vei over fjellet
Første møte med Bergensværet
Og så var vi i Bergen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar