< Til forsiden

There and back again

Det er skikkelig, skikkelig varmt i Mbale. I går kveld fikk vi haik hjem med en kanadier som hadde termometer i bilen. 33 grader klokka sju om kvelden. Første arbeidsdag på CRO i dag. Lenge siden jeg har gått den veien nå. Er seint ute. Det hadde vært fristende å ta en fridag, men jeg har lovt barna at jeg skal være her i dag. Og man skal holde det man lover. Disse barna har opplevd altfor mange svik, altfor mange brutte løfter. Tror ikke alle har skjønt at vi bare har vært på ferie og ikke har dratt hjem igjen til Norge før tida.

Jeg svinger inn gjennom porten og blir møtt av en strøm av gaulende barn. «Sheta, Sheta!» iblandet ett og annet «Stein, Stein!» De har ikke helt lært forskjellen ennå; det er så forvirrende med to navn som begynner på S. Det er godt å være tilbake igjen. Blir en stund til neste gang jeg reiser bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar