< Til forsiden

Muzunguene steller hjemme

Den siste uka har vi vært sjefer på CRO. Bjarte har vært daglig leder og sjef for sosialseksjonen, mens jeg har vært sjef for utdanningsseksjonen. Hele staben har nemlig vært på Retreat denne uka og har overlatt ansvaret for senteret til oss muzunguer. I tillegg til oss var Ben og Erica (studenter fra USA), Mordechai (vakta på CRO) og de eldste barna på senteret ansvarlige for at ting gikk riktig for seg. Det gikk bedre enn man kunne frykte. Mange av de eldste barna har vært på senteret i ti år eller mer, og veit åssen ting fungerer.

Ellers har det store prosjektet denne uka vært å gå igjennom det vi kunne finne av lister og mapper i arkivene på CRO og prøve å lage en database over alle barna som er eller har vært tilknyttet senteret. Etter mye svette og mysing over håndskrevne sider har vi så langt kommet opp i over 1200 navn. Men den hele og fulle oversikten tror jeg ikke det er noen som har her. Forhåpentligvis kan dette videreutvikles til et verktøy som kan brukes til å holde oversikten over aktivitetene her. De er mange og kompliserte.

Ellers har vi hatt besøk av Per og Jon og Silje og Kathrine i helga. Etter en heftig frisbee-kamp og lunsj på Naruli's (som kom etter to og en halvt time), dro de videre til Jinja for å rafte på Nilen. Regner med det kommer litt bilder ut på bloggene der ettherhvert. Og på tirsdag reiser alle sammen til Kampala på Infield-kurs. Vi gleder oss til det. Neste innlegg kommer fra hovedstaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar